Menu

Diensten

Als uw hovenier in Enschede kunt u bij ons terecht voor allerhande hovenierswerkzaamheden. Van het aanleggen van een vijver tot en met het rooien van een boom, van het ontwerpen van uw tuin tot en met de complete aanleg.

Tuinontwerp

Wilt u eens iets nieuws met uw tuin of gaat u verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Kies voor de hovenier in Enschede voor het ontwerpen van uw tuin.

Denk van te voren over een paar dingen na, zoals

  • Wilt u veel of juist weinig tijd besteden in de tuin? Kiest u voor een moestuin of wilt u er juist zo min mogelijk onderhoud aan hebben? In het laatste geval is het bestraten van uw tuin een goede oplossing.
  • Wat voor sfeer moet uw tuin uitstralen?
  • Hoe wil je je tuin decoreren? Welke meubels en verlichting kies je?
  • Naar welke planten gaat je voorkeur?

Na het maken van een afspraak gaan we in overleg en bespreken uw wensen. We bekijken wat er mogelijk is in uw tuin en houden rekening met uw budget. Vervolgens gaan onze ervaren hoveniers aan de slag met het ontwerpen van uw tuin in 3d.
Heeft u niet zoveel te besteden of weet u eigenlijk niet zo goed wat u wilt? Informeer dan naar een van onze standaard tuinontwerpen. Voorbeelden hiervan zijn een kindvriendelijke tuin, een zeer strakke en moderne tuin of een ontwerp voor een stadstuin.

Tuinaanleg

Uiteraard kunt u na het kiezen van uw favoriete tuinontwerp ook op ons rekenen voor het aanleggen van uw tuin. Wij hebben een uitgebreid netwerk waar we op kunnen rekenen voor de aanschaf van alle benodigde materialen.

Tuinonderhoud

Naast het ontwerp en de aanleg van uw tuin, kunt u ook voor het (periodieke) onderhoud van uw tuin een beroep op ons doen. Kiest u voor een onderhoudscontract, dan heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud in uw tuin. Wij zorgen ervoor dat uw tuin zomer- en winterklaar wordt gemaakt en komen tussentijds langs om uw tuin op orde te houden.

Contact met de hovenier in Enschede