Menu

Dit heb je nodig tijdens de verbouwing

Wanneer je een verbouwing aan je woning wilt doen, is het aan te raden om tijdens de verbouwing uit de woning te verhuizen. Wellicht kun je nog in het huis blijven en de verbouwing gedeeltelijk laten uitvoeren. Als het gerenoveerde gedeelte klaar is, kun je naar dat gedeelte verhuizen terwijl het gedeelte waar je tijdens de vorige renovatie verbleef, gerenoveerd wordt. Dit is natuurlijk niet aan te raden in verband met gezondheidsproblemen die zich kunnen voordoen en de langere tijd die nodig is om het gehele renovatieproces af te ronden. Dus als het even kan, kun je tijdens de verbouwing beter naar een huurhuis verhuizen, zeker als je in een grote stad als Amsterdam woont waar veel huizen worden verhuurd. Om je verhuizing te vergemakkelijken, kun je hulp krijgen van een verhuisbedrijf Amsterdam. Je kunt dus zorgeloos verhuizen en wachten tot de renovatie klaar is. Er zijn echter een aantal dingen die je nodig kunt hebben als je gaat verhuizen tijdens de verbouwing.

Verhuiswagen gevuld met de spullen die je nodig hebt tijdens de verbouwing

Ga je tijdens de verbouwing verhuizen naar een huurhuis, dan moet je zeker een verhuiswagen huren bij een verhuisbedrijf. Je moet het voertuig tijdens de renovatie vullen met dingen die je nodig hebt in het huis dat je huurt. Dus je moet het busje vullen met je benodigdheden en de spullen die je niet echt nodig hebt achterlaten om te worden verkocht of weggegooid. Je kunt dus overwegen om meubels en armaturen te verkopen die niet in je nieuwe ruimte passen (of niet passen bij de stijl ervan). Dit omvat kleinere items zoals lampen, kunstwerken, vloerkleden en raambekleding of alles wat groot genoeg is voor kopers die hun eigen spullen nog moeten vinden.

Stevige kartonnen dozen om breekbare spullen te scheiden

Als je veel breekbare voorwerpen hebt, zoals wijnglazen of kleine beeldjes, bewaar ze dan in een container die minstens 7,5 cm dik, 15 cm breed en 30 cm lang is voor elk item (of 45 cm hoog voor elk item ). Je kunt kleinere dozen gebruiken als ze zijn gemaakt van golfkarton of een ander hard materiaal dat niet gemakkelijk breekt.

Luchtkussenfolie om je waardevolle spullen te beschermen

Als je een renovatie plant, is het belangrijk om te weten dat noppenfolie de beste manier is om je waardevolle spullen te beschermen. Luchtkussenfolie is geweldig om te voorkomen dat breekbare items breken, zware items om andere items te verpletteren en om ervoor te zorgen dat dingen niet te veel bewegen in de verhuiswagen.

Verpakkingstape om je dozen te verstevigen

Gebruik verpakkingstape om de bodem van je dozen en dozen met breekbare voorwerpen te verstevigen. Verpakkingstape is hiervoor uitstekend geschikt, omdat het sterk en duurzaam is, maar je kunt ook andere materialen zoals ducttape of krantenpapier gebruiken om je dozen te verstevigen.

Schone handdoeken achter in je verhuiswagen

Als je gaat schilderen, zet dan veel dozen met schone handdoeken achter in je verhuiswagen voor opvulling en voor het opruimen van rommel tijdens je verhuizing of verbouwing. Je hebt heel veel handdoeken nodig, want ze zijn ook geweldig voor het opruimen van verfresten.