Menu

Hippe tuinverlichting trends van dit moment

Zodra de winter is afgelopen en het voorjaar op het punt staat om te beginnen wordt het tijd om na te denken over de dingen je wilt gaan doen in de tuin. Naast opruimen en onderhouden van de basis is het ook leuk om iets aan te pakken. De trend van dit moment is dan ook het plaatsen van hippe tuinverlichting. Tegenwoordig zijn er zoveel soorten buitenverlichting dat het ook lastig is om een keuze te maken wat je moet plaatsen. Wanneer je nog niet weet wat je moet doen is het goed om je te verdiepen in slimme tuinlampen en dan wel de Philips hue buitenverlichting.

Slimme hippe tuinverlichting

Slimme verlichting wordt steeds populairder. Dit is ook niet zo bijzonder, want het is gemakkelijk te bedienen en de meeste lampen kun je van kleur laten veranderen. Sinds een korte periode kun je naast al je binnenverlichting ook kiezen voor smart buitenverlichting. Philips heeft het grootste en ook het mooiste assortiment aan buitenlampen. Met een combinatie van meerdere soorten hippe tuinverlichting komt je tuin elke avond weer tot leven. Dit kan je zelf doen met een app op je smartphone of volledig geautomatiseerd. Na het installeren van een Philips hue starterspakket koppel je eenvoudig al je buitenlampen en kun je alles slime bedienen. Wanneer je liever blijft schakelen met een schakelaar is dit ook mogelijk. Ook deze kun je vinden als slimme variant. 

Combinatie van meerdere types buitenlampen

Door het combineren van meerdere soorten buitenverlichting creëer je hippe tuinverlichting. Je zou bijvoorbeeld verlichting langs de paden kunnen combineren accentverlichting. En muurlampen met spots die bepaalde objecten in de tuin uitlicht. Wanneer je geen slimme lampen in je tuin wilt heb je ook voldoende mogelijkheden om je buitenomgeving hip te maken. 

Hippe tuinverlichting zorgt ook voor veiligheid

Niet alleen is tuinverlichting praktisch, maar het zorgt ook voor een extra laag veiligheid. Zodra je tuin goed verlicht is is het minder interessant om in te breken. Dit maakt het plaatsen van tuinverlichting extra aantrekkelijk. Zeker wanneer je het combineert met bewegingssensoren en andere alarm-toepassingen.