Menu

Huizen met grote achtertuinen zijn steeds meer in trek

Een trend die je vast niet is ontgaan en die we zeker ok in 2022 gaan zien is het feit dat veel mensen investeren in een huis op het platteland met een diepe ruim opgezette achtertuin. Gezien het feit dat reizen ook dit jaar steeds minder gaat zijn is het belangrijk te investeren in een plek waar je in het weekend naar toe kunt gaan om even in de buitenlucht in de tuin te werken of te relaxen in je tuin. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een tweede huis buiten de stad. Een tweede huis is ook een goede investering aangezien de huizenprijzen blijven stijgen en het land steeds drukker wordt. Ook is een investering in de tuin steeds meer in trek een tuin met buitenkeukens zijn ook een trend die niet snel zal afnemen. Maar ook mooie BBQ’s en BBQ producten voor in de tuin maar ook de luxere BBQS of greenegg Buitenkeukens van hoge kwaliteit in combinatie met mooie leren schorten zijn echt een eyecatcher. Mocht je willen verhuizen dan geven we graag een goed advies.

Achtertuinen met karakter

Ook hoveniers hebben het drukker dan ooit, zo zie je steeds meer groen in de achtertuin. Waar voorheen veel mensen een tuin hadden die was vol gelegd met bestrating zien we nu dat men investeert in groen met aangelegde tuinen die een goede balans hebben tussen gras, bomen en groen. Een tip is om van te voren goed in kaart te laten brengen hoe je tuin eruit moet komen te zien en wat je hiervoor allemaal nodig hebt. Bestel dan ook op tijd je producten en boek tijdig de hovenier in. Denk dan ook niet dat zij veel plek hebben want hun agenda zit vaak al maandenlang vol!

Mocht je advies nodig hebben en meer willen weten over de mogelijkheden voor het aanleggen van een tuin kunt u altijd contact opnemen met een van de adviseurs.