Menu

Klant aan het woord: “de beste hovenier in Enschede”

Hovenier-Enschede.nl is de beste hovenier in Enschede. Het was eindelijk zo ver. Mijn vrouw en ik hebben ons droomhuis gekocht. We konden niet wachten. We vonden een prachtig en ruim huis op een geweldige plek. Daarnaast had dit huis een enorme tuin. Er was één probleem, er moest heel veel gebeuren. Van de voortuin tot de woonkamer en van de slaapkamers tot de achtertuin, alles moest opnieuw. Aan de slag!

Wat de tuin voor ons betekend

Ik heb altijd al een grote tuin geweest. Een plek waar mijn hond en mijn toekomstige kinderen alle ruimte hebben om te spelen. We hadden grote plannen. We wilden een grote zwemvijver, een plek voor planten, een plek om te voetballen, een veranda en andere plekken om lekker te kunnen zitten. We hadden veel ideeën, maar konden dit natuurlijk niet zelf doen. We hadden hulp nodig. Hulp van iemand die wist waar hij mee bezig was. Deze hulp zou een plan kunnen maken voor onze tuin, en deze ook uit te voeren. Met deze eisen begon mijn zoektocht naar de juiste hulp.

Hovenier in Enschede

Een uurtje later had ik mijn hulp gevonden, een hovenier in Enschede. Deze hovenier was gespecialiseerd in het maken van een tuinplan en het maken van deze tuinen. Daarnaast kan hij deze tuinen ook nog eens bijhouden. Ik besloot snel contact op te nemen en deed mijn verhaal. Hovenier-Enschede.nl luisterde goed naar me en dacht goed mee. We maakten een afspraak zodat hij nog een beter beeld zou hebben van de situatie. Ik gaf mijn eisen door en hij ging ermee aan de slag.

Het plan

Een poosje later was het plan af. Hij liet het me zien en ik kon wel een gat in de lucht springen. Als dit werkelijk zo uitpakte als hij mij deed geloven, dan zou mijn droom uitkomen. 

Resultaat van de hovenier uit Enschede

De hovenier uit Enschede ging aan de slag. De mannen waren hard aan het werk en je kon zien dat het zeer professionele werkers waren. Mijn tuin is nu af. Het is ongelofelijk mooi geworden. Ik ben de hovenier uit Enschede enorm dankbaar. Ik zou hen aan iedereen aanraden.