Menu

Waarom je als doe-het-zelver een Makita schroefmachine moet gebruiken

De meeste doe-het-zelvers hebben natuurlijk een uitgebreide gereedschapskist in huis. Hierin zitten het meest geavanceerde gereedschap. Van een zaag tot een hamer, en van een steeksleutel tot een boormachine. Vroeger zaten onze gereedschapskisten helemaal vol met schroevendraaiers, maar die tijd is gelukkig allang voorbij. In plaats daarvan gebruiken we tegenwoordig allemaal een Makita schroefmachine. Misschien heb je zelf ook al eens nagedacht over de aankoop van zo’n Makita schroefmachine. Misschien heb je dit exemplaar zelfs gevonden omdat je naar informatie zocht. Nou, dan ben je aan het goede adres! Hieronder hebben wij de grootste drie grootste voordelen van het gebruik van deze schroefmachine even voor je op een rijtje gezet.

Een Makita schroefmachine scheelt ruimte in je gereedschapskist

Oké, dit klinkt misschien als een klein voordeeltje, maar het maakt meer uit dan je misschien in de eerste instantie zou denken. Want laten we eerlijk zijn; onze gereedschapskisten zaten vroeger vol met schroevendraaiers. Omdat je voor iedere schroef een ander formaat moest zien te vinden, en dus voor iedere schroef een andere schroevendraaier nodig was. Met de Makita schroefmachine heb je de zogenoemde schroefbits. Deze komen in een prachtige kist en kun je dus gemakkelijk bij elkaar houden. Deze schroefbits zorgen ervoor dat je altijd de juiste schroevendraaier bij de hand hebt. Geen frustraties meer over schroevendraaiers die je niet kunt vinden. Vanaf nu heb je altijd de juiste schroevendraaier voor de juiste schroef.

Een schroefmachine scheelt je veel tijd

Niemand vond het leuk om schroeven in- of uit een houten plank te draaien. Bij een simpele boekenkast komen al snel tientallen schroeven kijken, en dus was je vrij lang bezig met het indraaien van al die schroeven. Gelukkig hoeft dat niet meer! De Makita schroefmachine is uitgevoerd met een motor, die ervoor zorgt dat de schroefmachine draait. Dit betekent dat jij zelf nog maar weinig acties hoeft uit te voeren, en dus niet langer zelf hoeft te draaien. Daarbij is de motor in de Makita schroefmachine een stuk sneller dan de menselijke hand, waardoor de schroef sneller vastzit. Dit kan je dus een hoop tijd schelen. Tijd die je beter kunt besteden. Bijvoorbeeld door de nieuwe boekenkast leuk in te richten!

Geen last van je polsen meer

Als doe-het-zelver ben je natuurlijk continue bezig met nieuwe klusjes. Je verzint nieuwe projecten en probeert nieuw materiaal uit. En voor veel van die klussen ben je nou eenmaal meerdere schroeven nodig. Wanneer je iedere dag meerdere schroeven indraait, kunnen je polsen klachten gaan vertonen. Zo sta je bijvoorbeeld de volgende dag op met spierpijn of voelen je polsen vermoeid aan. Doordat er een motor in de Makita schroefmachine zit, hoef jij niet langer te draaien. Het enige dat jij nog hoeft te doen is de machine vasthouden, terwijl hij er in een mum van tijd een schroef indraait. Dit kan je een hoop pijn en polsklachten besparen. En omdat jij geen last meer hebt van je pols, kun je snel beginnen met een nieuw en spannend project!