Menu

Weg met die vervelende mollen dankzij de perfecte ongediertebestrijding

Mollen kunnen een echte pretbederver zijn als het op tuinfeesten aankomt. Heerlijk genieten van het mooie weer in de tuin en dat met familie of vrienden erbij. Maar wat als die mooie tuin volledig vernietigd worden door vervelende mollen? En wat al deze niet meer weg lijken te gaan? Dan wordt het hoog tijd om aan ongediertebestrijding te gaan doen! Mollen vangen en bestrijden is dus de boodschap. 

Ongediertebestrijding 

Met wezan.nl kan je op verschillende manieren aan ongediertebestrijding doen. Je kan kiezen voor een diervriendelijke manier om mollen te vangen, maar evengoed kan je ook voor minder diervriendelijke manieren kiezen en methodes kiezen waarbij de dieren helaas gedood worden. Wanneer je al allerlei manieren hebt geprobeerd en de mollen maar blijven terugkomen, zit er soms helaas niets anders op dan de mollen te doden. Aan jou dus de keuze hoe jij aan ongediertebestrijding wilt gaan doen! 

Mollen vangen 

Wanneer je kiest voor de optie mollen vangen, dan kan je ook dit op verschillende manieren gaan doen. Er zijn een aantal effectieve methodes om het mollen vangen te vergemakkelijken. Zo kan je mollen vangen met een mollenkoker of een mollenval. Draag altijd handschoenen wanneer je een mollenval plaatst en ook wanneer je de ingang van de mollengang aan het zoeken bent. Wanneer een mol je toch te pakken krijgt en je in je hand bijt, ben je in ieder geval goed beschermd door de handschoenen! 

Mollen verjagen 

Als je niet wil kiezen om mollen te doden, maar deze ook niet te pakken krijgt, dan kan je er ook voor kiezen om de mollen te verjagen. Dit kan je doen aan de hand van ultrasone geluiden. Dit zijn heel speciale geluiden die alleen dieren horen en mensen niet. Wanneer je zo’n toestel in de tuin plaatst, mag je er zeker van zijn dat mollen vangen niet meer nodig zal zijn, ze blijven vanzelf wel weg door de vervelende geluiden.